Rainmaker Open CS:GO Qualifiers #6

Rainmaker Open CS:GO Qualifiers #6

Sunnuntainen aamu loi Suomen päälle auringon kattaman hunnun. Vuorossa Rainmaker Openin kuudes karsinta. Ilmassa pientä jännityksen tuntua, ei itse pelaamisesta, vaan siitä että saapuuko tälläkään kertaa ensimmäinen vastustaja pelipalvelimelle. Kyllä saapui.

Ensimmäiseen otteluun vastaan asteli Jampanpaja. Mappivedon jälkeen bo1 otteluun valikoitui junamaa, de_train. On turha sanoa, että tällä harjoituksem määrällä meillä olisi mitään ”vahvaa” karttaa, mutta traini on siellä ”ei ihan niin paska” kategoriassa, joten tiesin onnistuneeni mappivedossa, sillä vastustaja eliminoi meidän ykkösvaihtoehdon heti kättelyssä.

Suorastaan harvinainen moraerän voitto ja päätimme aloittaa CT:nä. Vastustaja tuli ensimmäiset rundit kovaa, ja sen verran monipuolisella käännön, käännön hämäys käännöllä, että hetki kesti päästä rytmiin mukaan. Alkukankeuksien jälkeen saatiin kuitenkin CT osuus taputeltua ihan ok tulokseen, 7-8.

Terroristina mentiin itselle tutuilla kuvioilla, ja pislassa lätisi vastustajan uspit siihen tahtiin naamaan, että HeikkI joutui heittämään melkoisen pelastuksen teropislassa. Tämä osuus eteni aika tasaisissa merkeissä, nopeat erät ei toiminut, mutta tällä kertaa meidän joukkuepeli toimi kitkatta ja kommunikoinnin lisäksi osattiin reagoida hyvin. Muutettiin hieman pelitapaa, ja pian oltiinkin 14-14 lukemissa. Kaksi kuumoittavaa rundia jäljellä. Lopulta vastustaja veti näistä kuitenkin pidemmän korren ja eteni jatkoon lukemin 14-16.

Establishedilta kuitenkin ehjin kokonaisuus tähän mennessä. Läheltä se liippasi ja fanit streamissa joutui jälleen pettymään, mutta toisaalta nyt tarjottiin kyllä jännitystä, sekä kohokohtia, kun esimerkiksi HeikkI veti teropislassa sellaiset highlightit, että niitä tarkistellaan tilannehuoneessa vielä huomennakin.

Rainmakerin karsintoja on vielä pari jäljellä, katsotaan päästäänkö osallistumaan niihin vai ei. Kilpailun osalta kipinä on kuitenkin syttynyt, joten nähtäväksi jää josko pelattaisiin vielä muitakin turnauksia.

Vihulta hyvä taistelu hyvin hiotulla tiimipelillä. Ansaittu voitto, kiitos tiukasta taistelusta ja tsemppiä jatkoon!

Team Established – Until the last frag

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *