Rainmaker Open CS:GO Qualifiers #5

Rainmaker Open CS:GO Qualifiers #5

Niin koitti lauantai ja aika Establishedin toiselle yritykselle Rainmaker Openin karsinnoissa. Tällä kertaa managerikin valmistautui hieman paremmin, eikä tyytynyt kuuntelemaan Sir Elwoodia aamuneljään. Ajoissa pirteänä servulle, vain huomatakseen, että ensimmäisen ottelun vastustaja ei tälläkään kertaa saavu paikalle. Helppo voitto siis, ja jälleen kohti toista kierrosta.

Väliin yksi Faceit lämmittely, missä koko joukkueelta hyvää tekemistä, kunnes viime hetkellä paletti sekaisin, kun piti focus siirtää alkavaan Rainmakerin matsiin.

Tällä kertaa vastaan asettui ROKKI$TARAT jotka olivat ensimmäisen matsin taputelleet lukemin 16-5. Mappivedosta tietyt heikkoudet pois, ja hieman ehkä yllättäen servulle kohti de_nukea.

Nukessa on meillä harjoitusten sekä yhteisten motimaking / Faceit matsien pohjalta ollut iha hyvä tekemisen meininki, joten päätettiin lähteä työstämään aika samaan malliin. Pislasta tappio, mutta nopeasti peliin mukaan ja homma tasoihin 3-3. Sen jälkeen vastustaja pystyi vaihtamaan rytmiä/kääntämään peliä pihan kautta, ja tähän meidän eväät hieman tyrehtyi. Toisella puolella sitten matka päättyikin suhteellisen nopeasti, kun vastustaja viimeisteli pelin itselleen lukemin 7-16. Muutama erä kuitenkin taas enemmän kuin viime kerralla, ja tiimipelikin meni taas muutamia askelia eteenpäin.

Vastustaja oli valmiimpi, ampui vihasemmin ja pelasi paremmin yhteen. Ei mutinoita, parempi voitti.

Kauaa ei ole aikaa seuraavaan, sillä huomenna karsitaan jälleen. Katsotaan mihin yölliset reenit ehtii vaikuttamaan.

Rainmaker Open Qualifier #5
Matches:
Established VS Electric Goblins 80 (forfeit)
Established VS ROKKI$TARAT 716
Lineup: Leca, JuJa, oogi, HeikkI, Dariel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *